Ki van itt?

Oldalainkat 1519 vendég és 0 tag böngészi

warhammer-40k-bat-cikkSziasztok!

Na, kérem szépen, hol is vágjak bele? Talán ott, hogy mint azt tudjátok, a múlt hónapban véget ért a Warhammer 40K - Kárhozat hadjárat című történetünk, ami a letöltőn elhelyezett értékelési lehetőség alapján igen szépen teljesített, és bár a Fekete Templomosok egyelőre szabira mennek - igen, ez azt jelenti, hogy nem most láttátok őket utoljára -, azért nem maradtok ma sem jókora mértékű vérfürdő nélkül, mert ma belevágunk a Vér és Mennydörgés című négyrészes minibe, melynek főhőse Izraell Honor Castillian, a Birodalmi Gárda ezredese ama szokatlan helyzetben találja magát, hogy fogságba ejtették gyűlöletes zöldbőrű ellenségei, az orkok, akik közismerten sosem ejtenek foglyokat. Hogy hogyan sikerülhetett neki ez a kunszt és hogy mit kell elszenvednie a túlélés érdekében, arról most nem ejtenék szót, hisz majd szép sorjában kiderül a történetből. Arról azonban igen, hogy Castillian szemén keresztül e történetet olvasva tanúi lehetünk az orkok mindennapos csatározásainak, rengeteg vérrel, látványos - már-már öngyilkos - akcióval és nem kevés abszurd humorral megfűszerezve. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a Warhammeres orkokat, és/vagy olvasta anno a Gyilokosztag című gyöngyszemet.

A honosítást én végeztem, a gyűjteményes kötet borítóját és elválasztó lapjait pedig beigli69 szállította. Jó szórakozást!

Ja, és még egy fordítói megjegyzés: ha ezek után még egyszer valaki a fülem hallatán kezd élcelődni a törpék lehetetlen akcentusán, nos, annak tutira belelépek a szájába...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta