Ki van itt?

Oldalainkat 926 vendég és 0 tag böngészi

rogue-v3-11-hirMindenki kedvenc X-lánya ismét meglátogat minket itt, a HálóZsákon saját ongoingja utolsó előtti részében, amiben egy kicsit visszább veszünk a történet eddigi tempójából, hogy egy szuperhősös képregényhez mérten megfelelő mennyiségű bunyóval lásson el bennünket.
Avagy a Vadóc v3 11. részében igen elnyújtottan tanúi lehetünk annak, hogy főhősnőnk rég elveszett, ámde most előkerült és sok bonyodalmat okozó barátnője, Vakfolt, és a még mindig elbűvölően kedves, ámde még egy japánhoz mérten is eléggé alacsonnyá vált Naptűz miként szabadulnak meg Jurikó, vagyis a picit pipa kaszaboló kiborg - szeretünk alliterálni - nem túl szíves vendéglátásából. És nem túl meglepő módon végre kiderül, miként szerezte meg Vadóc második szett stabil képességét, amit már a lelkes X-rajongók láthattak az xfanzine-on az aktuálisan futó X-Men v2-es részekben, aminek ez a sztori amúgy majdnem közvetlen előzménye (hiába, meglátszik, hogy három évet csúsztunk a Rogue v3 második felének kirakásával, bár ez a honosításon is tükröződik).
Egy rész maradt már csak hátra, amit a mostani számunk egy elég érdekes zárójelenettel vezet fel, de kedvenc X-lányunk kalandjainak még nincs vége, ugyanis lassan elég rossz szokásomként elkezdjük visszafelé kiragosgatni a sorozatait (és sajna nem Vadóc lesz az egyetlen, akinél visszafelé haladunk majd a honosítással).
Ó, és igen. Amint múlt héten írtam, a héten nem lesz MK-frissítés, cserébe jövő héten kaptok majd egy roppant érdekesnek ígérkező fejezetet.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta