Ki van itt?

Oldalainkat 424 vendég és 1 tag böngészi

  • acculse

mk-blood-and-thunder-4-hirSziasztok!

Hónap negyedik péntekje, szóval mi jön most?
Ha a két kép se segít, akkor valószínűleg értelmetlen lenne leírnom is a választ.
A nyár utolsó hónapjában visszatérünk az első főminihez, a Vér és mennydörgéshez, annak is a negyedik füzetéhez, amit ugye úgy hagytunk két hónapja ott, hogy Goro eltűnt - azóta megtudtuk, hova - és Raiden végzett némi átalakítást Shang Tsung erődjének tömlöcében, mondhatni némileg javított a szellőzésen és a fényviszonyokon. Persze ebből az ott lakók nem sokat érzékeltek, mert nem egészen tisztázott okokból a viharisten mindenkit átküldött egy átjárón át a Külső Világba, és most hőseink több kisebb csoportra szakadva ott próbálják meg felkutatni egymást és a Tao Te Zhant, ezt a misztikus könyvet. Ehhez persze a sztori legjelentősebb elemét, a tömény bunyózást fogják használni, szóval láthatjuk majd, ahogy Johnny Cage pofozkodik Sonyával, Sonya pofozkodik Sonyával (higgyétek el, ennek van értelme a történetben), Scorpion pofozkodik Hydróval, Sub-Zero pofozkodik Scorpionnal, és Liu Kang meglepő módon még nem pofozkodik Kanóval, helyette felkészülnek arra, hogy pofozkodjanak Scorpionnal. Scorpion van a legpofozkodósabb kedvében, mint láthatjátok. És a lelkesedését hiába próbálják szó szerint megtörni, mégse sikerül.
Ó, és amúgy a fentebb felsoroltak közül valaki meg fog halni. Rátok bízom, hogy megpróbáljátok kitalálni, vajon melyik karaktert éri utol a korai végzet a küzdőtársa keze által. És miután ez megtörtént, kezdjétek el gyűjteni a lelki erőt, mert ami a Goro második számában következik majd, arra ember nem készülhet fel. Higgyétek el, szörnyű lesz.

De hát nem MK-nap az MK-nap anélkül, hogy ne lenne még mellé vagy három frissítés. Maradjunk egyelőre a képregényeknél, onnan is a Kombat Pavilonból szedett stripeknél. ]{ombat egyik leghosszabb története a Project: Ogmorth volt, ami annyira nagy lett, hogy a magyar verzióját három részre kellett szétszedni. Ebből olvashatjátok most az elsőt. A lényeg annyi, hogy Shao Kahn (átmeneti... látszólagos... válasszon mindenki kedve szerint jelzőt) bukása után az Amerikai Egyesült Államok kormánya nyomására demokratikus választásokat tartanak a Külső Világban, és hogy elég demokratikus legyen, két jelöltnek is indulnia kell a vezetői pozícióért. Így veszi kezdetét Quan Chu és Shang Tsung politikai küzdelme...

mk-dotr-5-hirÉs ha már a játékok alapján ihletett sztorik, természetesen itt van az MK-történet 11.7-es fejezete, amiben Taven végre nagy nehezen eljut Shao Kahn palotájának tróntermébe, ahol fültanúja lesz (és így mi is) az új Halálos Szövetség terveinek. Ám a nagy hallgatózásba belefeledkezve elfelejti megakadályozni, hogy a négyes mozgásba lendítse azokat, így igyekeznie kell majd, hogy ő is időben odaérjen a végső összecsapás helyszínére.

És a legvégén a változatosság kedvéért némi mozgókép, a Defenders of the Realm című animációs sorozat ötödik epizódja. A mostani részben Sub-Zero múltja kerül a fókuszba, amikor egy régi ismerőse, akiről azt hitte, végleg eltűnt, visszatér, hogy a kellemetlen emlékek mellé még kellemetlenebb ellenségeket hozzon magával. Sub-Zero pedig a büszkeségétől hajtva egyedül próbál meg szembenézni a múltja démonaival, ám azok túl sokan vannak és túl erősek ahhoz, hogy elbírjon velük. Pedig még egy fogadás nyereményét is be kell hajtania Strykertől, így még egy oka van arra, hogy megpróbáljon egy darabban visszatérni.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta