Ki van itt?

Oldalainkat 539 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-77-hirSziasztok!

Folytatódnak Selina szokatlan megpróbáltatásai a Föld Akármiben a Macskanő v3 77. részében, avagy abban az érdekes világban, amit Macskanő saját képzelete alkotott önmaga számára egy roppant fura és megmagyarázhatatlan célokat szolgáló gépezet hatására (amit, ha ez egy angol nyelvű cikk lenne, plot device-nak neveznénk).
Legutóbb azt láttuk, hogy Selina kihajította az ablakon az itteni megfelelőjét, vagyis a húgát, ám mielőtt még örülhetett volna neki, hogy egy megszállottan pszichopata hasonmással kevesebb, felbukkant Batman egy egyedi Batgép társaságában, amivel egyedi módon próbálja most meg egyedi készítésű, legalább hatezres kaliberű nehéztüzérségi töltényekkel telepumpálni Macskanőt, aki azonban nemcsak az alterverzumos hasonmások, de a harci gépek lenullázásában is jeleskedni látszik. Hiába, a képzelet hatalma nagy, de egy kriptonitgyűrűé egy hatalomgyűrű megszerzésében még nagyobb. Mert lehet, hogy a gyémántok egy nő legjobb barátai, de időnként előfordul, hogy egy oai ékkő még nagyobb csábítást jelent.
Viszont ahogy azt már az előző számokban is megjegyeztük, a gépezet, ami fogságba ejtette Selinát, komoly fenyegetést jelent az életére, J'onn pedig igyekszik elérni, hogy kimentse őt onnan. De hogyan győzünk meg valakit, hogy hagyjon el egy olyan világot, ahol sok idő után végre úgy érzi, rátalált a boldogságra?

És mellé egy kis apróság, a rovatomba kikerült a szokásos havi helyzetjelentés az amerikai képregényeladásokról, ami ezúttal picit hosszabb lett, és egy pindurkát talán többet zsörtölődök benne bizonyos dolgok felett, mint az szokásos. De csak egy hangyányit.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta