Ki van itt?

Oldalainkat 860 vendég és 0 tag böngészi

ma-f4-31-hirMindenkit megnyugtatok, a fentebbi cím nem az agyat és a hallójáratokat is aktívan romboló tüctüc "zenét" jelenti, ennyire azért még nem esett le az oldalunk színvonala az igénytelenség legmélységesebb bugyrainak legaljára. Ez a cím igazság szerint a mai történetünk egyik kulcsa és központi témája, és akár hiszitek, akár nem, egy parfüm neve.
A mai Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes, abból is egészen pontosan a harmincegyedik szám (igen, megint ugrottunk egyet) eléggé... egyedi eset. Az írónője csak erre az egy számra ugrott be, ami igazság szerint valószínűleg nem olyan nagy baj, amit viszont sokan valószínűleg bánni fognak, hogy az új rajzoló, david Hahn, gyakorlatilag innentől a sorozat végéig maradni fog. Hahnnak egyesek találkozhattak már egy füzetével a NewGenen, az egyik Runaways (Szökevények)-füzetet illusztrálta. A stílusa eléggé statikus, kicsit keleties jellegű figurákkal dolgozik, és igazság szerint ennek a fiatal oregoni művésznek a legfőbb erőssége az olyan történetekben rejlik, ahol a cselekmény nem követel meg tőle túlzott dinamizmust, viszont van ideje foglalkozni a karakterekkel és az arcukkal (egyik legjobb marveles munkája épp emiatt a Spider-Man Loves Mary Jane volt, de érdemes megtekinteni a két Bite Club-minit is a DC-től tőle). Emiatt... nos, sajna nem a legjobb választás egy akcióban dús szuperhős-képregényre, és ez komoly gondokat fog majd felvetni a későbbi, bővebb cselekménnyel ellátott részekben.
Itt viszont ettől még nem kell tartani, ugyanis a füztet, hiszitek vagy sem, arról szól, hogy az F4 tagjai elmennek egy plázába vásárolni, és... gyakorlatilag ennyi. Természetesen lesz majd bonyodalom, de senki se higgye, hogy Fátum vagy Annihilus fog lecsapni a gyanútlan vásárlókra, a mai ellenfelünk jóval kisebb hal annál. És mielőtt mindenki megijedne, egy dolgot mindenféleképp tisztázni akartam a hírben: a képregény honosítására csakis azért került sor, hogy megmutassam, milyen történeteket hagytunk ki idáig. Ez a jobbak közül van, és ez jelzi azt a pontot, amikor a sztorik minősége elkezd egyre gyorsabban javulni, amikor is majd Paul Tobin átveszi az írói stafétát. De addig is jó olvasgatást ehhez a fantasztikus vásárlótúrához.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta