Ki van itt?

Oldalainkat 788 vendég és 0 tag böngészi

rogue-v3-10-hirNémi kihagyás után ismét folytatódik a Tony Bedard által írt Vadóc-történet, aminek szerencsére a mostani számban jelentősen jobb rajzai vannak... ahogy a mellékelt kép is mutatja.
És a képből kiderül az is, hogy a tizedik füzetben visszamegyünk kicsit az időben, egészen Vadóc tizenhét éves koráig, amikor még Rejtély Mutáns Testvériségének tagja volt. A visszaemlékezés kezdetekor Vadóc még nem birtokolja Ms. Marvel képességeit, gyakorlatilag az összes ismert régi felbukkanása előtt járunk még, amikor még éppen csak elkezdett segíteni az anyjának a kémakcióik kivitelezésében, és amikor még igyekeztek előnyben részesíteni a csendes akciókat az olyanok helyett, amikben részt vett Piró vagy Haspók is.
A múltidézés is egy ilyen esetet mutat ba nekünk, amikor is Rejtély megbízást kap, hogy lopja el egy kísérleti stádiumban lévő metallurgiai kísérlet minden anyagát egy japán tudóstól. A megbízó nem más, mint Naptűz nagybátyja, aki ennek az adamantiumnak nevezett fémnek a segítségével akar megállíthatatlan szamurájseregeket felállítani, hogy - természetesen - elfoglalja velük a világot. És bár Rejtély szeretné, ha a dolgot feltűnés nélkül intéznék, mégis magukkal kell vinniük az akkor még ifjú és tapasztalatlan Naptüzet, akinek a képessége éppenséggel sok mindenre alkalmas, de lopakodásra nem.
De ha már Naptűz és a lopakodás... eközben a jelenben Shiró és Vadóc rajtaütnek Halálcsapás és az Ezüst Szamuráj rejtekhelyén. Naptüzet a harag fűti és bosszút akar állni a neki állított csapda miatt, Vadóc pedig szeretne rájönni, ki az a rejtélyes lány, akit Kenuicsió emlékeiben látott, és aki annyira ismerős neki. A válasz sajna nem lesz túl kellemes, de ez még semmi ahhoz képest, amit Naptűznek kell kiállnia.

És persze nem nagyon lehet péntek Mortal Kombat nélkül sem, folytatjuk Taven kalandozását a Külső Világ császári palotájában. A 11.6-os fejezet gyakorlatilag egy igen összetett és a játékban nem éppen könnyűnek bizonyuló boss battle leírása, de persze nem csak a kőszoborral telik majd ez a rész, hanem eljutunk Taven célpontjához is, aki alig két ajtónyira van már csak tőle.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta