Ki van itt?

Oldalainkat 717 vendég és 2 tag böngészi

  • aanti0
  • Gabi
Sziasztok!

w40k-dc-04-hirMint azt bizonyára észrevettétek az előző hét vasárnapját átengedtem talgabynak, hogy születésnapja alkalmából megörvendeztessen benneteket a Vörös Sonja soron következő gyűjteményes kötetével. Ez ugyanakkor kissé felborította a megszokott frissítési rendemet, de úgy gondoltam, hogy ez a káosz valamelyest illik is a soron következő Warhammer 40K részhez, cím szerint a Kárhozat hadjárat negyedik fejezetéhez.
Hogy miért? Nos, leginkább azért, mert a történet második felében a Fekete Templomosoknak igen komolyan meggyűlik a baja a Káosz erőinek képviselőivel. Raclaw, Gerhardt és Tankred három helyszínen, három egymástól független frontvonalon kénytelen felvenni a harcot az Istencsászár árulóival, a Káosz szolgálatába szegődött hitszegő testvéreikkel, a Káosz Űrgárdistákkal. Ráadásul mindhárom főhősnek van mit feldolgoznia a csata hevében: míg Raclaw korábbi mestere elvesztése után kénytelen megbarátkozni egy új tanító személyével, addig Gerhardt szembekerül egy rejtéllyel, melynek megoldása komoly riadalmat kelt a sokatpróbált harcosok között is, míg Tankred ismét szembesül a halhatatlanság örökérvényű tragédiájával, miszerint mindenki halandó körülötte, csak ő kárhozott öröklétre...
A honosítást ezúttal is én készítettem, a grafikai munkálatokban pedig beigli69 segített be neki. Jó szórakozást a történethez, s ha tetszett, ne feljtsétek el értékelni a füzetet!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta