Ki van itt?

Oldalainkat 739 vendég és 2 tag böngészi

  • aanti0
  • Gabi
f4-fireworks-1-hirMegszakítjuk Instabil molekuláinkat, hogy adjunk egy kis időt a sorozatnak, hogy ülepedjenek az ott olvasottak.
Mivel nem szerettem volna, ha folyamatosan megy négy hónapon keresztül a kissé komolyabb hangvételű, és nehezebben emészthető történet, így most, nyárra a helyét egy könnyedebb, egy sokkal könnyedebb háromrészes mini veszi át, ami a Tűzijáték nevet viseli.
A történet a (nem hiába) rövid életet megélt Marvel Remix logó alatt jelent meg, ami gyakorlatilag egy olcsó manőver volt a cégtől, hogy új bőrt húzzon le a régi sztorikról. Jelen esetünkben azonban a mese kissé bonyolódik, ugyanis a mini Johnny Storm és Kristály szerelmi történetének elejét meséli el, ami az eredeti Fantasztikus Négyes-sorozatban közvetlen a Galactus-trilógia előtt volt olvasható. És mivel a negyvenes számokból még nem sikerült értelmes minőségű szkent találni, de feltételezem, vannak azért olyanok, akiket érdekel, hogy pontosan mi a csodának is olvasták a végét a 48. füzetben, így most ezzel próbálom meg bemutatni az Embertelenek első bemutatkozásának történetét. De előre szólok, senki se várjon el itt korszakalkotó megoldásokat vagy kiemelkedő alkotói teljesítményt, ez a mini egy rókabőr, tisztán és egyszerűen, a Marvel történetének legsötétebb évéből, amikor szó szerint mindenből próbáltak görcsösen pénzt csinálni.
A füzetünket Attilanban indítjuk, ahol is megismerhetjük a kissé naiv, kissé talán túl naiv, ámde roppant ifjú és szemrevaló Kristályt, és ezzel együtt mintegy mellékesen értesülünk arról a tényről, hogy az embertelenek városában komoly felbolydulás van, mert az emberek közelednek, és ők szeretnék, ha továbbra is elzárt magányukban élhetnének az emberiségtől. Fekete Villám tehetetlennek tűnik, fivére, Maximus pedig egyre csak áskálódik. És mindennek a vége az lesz, hogy Medúza elhagyja a Nagy Menedéket, hogy segítséget keressen a népének, ám a Fantasztikus Négyessel való első találkozója nem sikerül túl fényesre. A hír hallatán Kristály összeszedi a kuzinjait, és Medúza nyomába erednek, ám New York túlságosan is különbözik attól, mint amire számítottak, ráadásul a képbe belezavar nemsokára egy bizonyos tüzes ifjú is. És ez, ahogy mondani szokás, még csak a kezdet...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta