Ki van itt?

Oldalainkat 949 vendég és 0 tag böngészi

ma-f4-26-hirSziasztok!

Lassan megszokható lesz, hogy a hónap negyedik hétfője a könnyedebb szórakozásé, vagyis újfent kalandozunk egyet a Fantasztikus Négyessel, ezúttal az űrben és a Földön is.
Történetünk kezdetén a kvartett a csillagok közé utazik ismét, hogy utánajárjon egy különös jelenségnek, amire a NASA hívta fel a figyelmüket. A különös jelenség egy népvándorlás, melynek igen sokszínű, -kezű, -lábú, -szemű és -csápú tagjai menedékjogot kérnek a Földön néhány száz milliárd tagjuk számára, ám amikor egy pillantást vetnek a bolygóra, egyetlen szó nélkül rohanva elmenekülnek.
Tanulság: az emberiségnek még a Marvel gyerekvilágában is rémületes hírneve van. Meg  hát melyik épeszű értelmes lény akarna egy bolygón lakni a Teletubbiesszal?
A rövid nullától harmadikig tartó típusú találkozások azonban elég ijesztő információkkal szolgálnak Reed számára, aki a bolygóra visszatérve megpróbálja figyelmeztetni a lakosságot egy szörnyűséges, közelgő veszedelemre. Ha valaki a címből és a képből még nem jött rá, mi az, annak részvétem.
A kocka tehát el van vetve, a bolygó a Marvel Adventures világában is kénytelen lesz szembenézni eddigi legnagyobb kihívásával Utca eredettörténetének végighallgatása után, és a négyes bizony közel sem érzi úgy, hogy készen állnak ilyen megmérettetésre. Viszont talán még itt is számíthatnak egy jószívű zenn-lai kopasz krapek segítségére.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta