Ki van itt?

Oldalainkat 1476 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

wow-hamvaszto-04-hirMint azt a címből néhányan talán már sejtitek, ma végre fináléjához érkezik a februárban útnak indított World of Warcraft - Hamvasztó címre keresztelt négyrészes minisorozat.
Mit is írhatnék... Maga a mini egy család tragikus történetét tárja elénk: a harmadik háború után káoszba fulladt Lordaeron földjén élők és élőholtak csatározásai közepette egy nemes lelkű lovag és családja az álnok Nathrezimek célpontjává vált, mert rendet próbáltak teremteni a romokat uraló káoszban. Alexandros Morgaine lelke idősebbik fia árulása után elkárhozott, és mint halállovag a Lidérckirály szolgálatába kényszerült, de kisebbik fia vakmerősége hozzásegítette, hogy ha lelkét nem is, de legalább akaratának függetlenségét visszaszerezze. Ám fia nem elégszik meg ennyivel: mindent megtesz, hogy megmentse apja lelkét, s céljától még a végső áldozat meghozatala sem rettentheti el. A "családregény" utolsó fejezetéből kiderül, hogy hogy milyen sors vár az ifjú Darionra és bajtársaira, az Ezüst Hajnal rendjének rettenthetetlen katonáira.
Külön kiemelném, hogy ez a negyedik fejezet jó eséllyel még azok számára is tartogat újdonságot, akik esetleg már olvasták a képregény angol változatát, ugyanis Sepi segítségével megtoldottam a történetet annak epilógusával, amit eredetileg csak a gyűjteményes kiadásokban tettek közzé. A honosítást én (Aldarion), a retusálást beigli69, míg az általam szkennelt oldalak fogyaszthatóvá tételét pedig Sepi végezte el. Jó szórakozást a képregényhez, és akár tetszett, akár nem, most is várjuk a véleményeket a fórumon!

Emellett pedig még újabb fejezettel frissült Azeroth történelmével foglalkozó rovatom is. A mai részből megismerhetitek mi lett a sorsa Strom városállamának a későbbiekben, illetve azt, hogyan emelkedett fel a történelem leghíresebb - vagy inkább hírhedtebb? - Őrzője, Aegwynn...

Valamint még egy apróság: a fórum fantasy topikjában a mai nappal útnak indítottunk egy szavazást arról, hogy melyik régóta pihentetett fantasy témájú képregénysorozatunk folytatását szeretnétek leginkább elolvasni nálunk. A kérdés már csak azért is aktuális, mert a megadott címek közül az egyik hamarosan újraindul, de hogy melyik az, azt most még nem árulom el. Tessék szavazni!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta