Ki van itt?

Oldalainkat 830 vendég és 0 tag böngészi

rogue-v3-08-hirVadóc az előző számban némileg zaklatottan vette tudomásul, hogy egy fénykép segítségével kapcsolatba hozták őt egy olyan bűnténnyel, amire nem is emlékszik, hogy elkövette volna. Naptűz azonban, aki szintén szerepel a képen, ezt hatványozottabban zokon vette, annyira, hogy Vadóc kénytelen meglehetősen szokatlan módszerek segítségével megközelíteni őt, különösen azok után, hogy a Jasida által érte küldött magángép személyzete szusialapanyagnak nézte a reptéren. A kissé erőteljes megközelítés azonban nem talál szíves fogadtatásra, és az eset vége az lesz, hogy Vadóc elmerül Naptűz emlékeiben, ami bizony nem lesz egy fájdalommentes túra. A hagyományos japán nevelés bizony elég szigorú tud lenni, különösen, ha az ember nagybátyja egy nacionalista, nyugatgyűlölő fanatikus, aki nem mellesleg szeret szamurájosdit játszani. És Annának ezt az egészet most végig kell élnie... de nem csak mentális megpróbáltatásokban lesz része, mielőtt sikerül valamilyen szinten tisztáznia a félreértést Naptűzzel.
A nyolcadik szám kapcsán szeretném megköszönni Sepinek a címfeliratot. Igazság szerint  jórészt e miatt a törött cserepkből kirakott cím miatt állt a sorozat ennyi évig.

És péntek lévén megy tovább a Mortal Kombat története. Belekezdünk a 10. részbe, onnan is az első fejezetbe, ahol is betekintést nyerhetünk Raiden sorsába azután, hogy feláldozta magát a Sárkánykirály ellen. A viharisten visszatérése meglehetősen szokatlanra siekredett, és a karakter is egy teljesen új irányt vett a feltámadásakor. De hogy miként... a fejezetben elolvashatjátok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta