Ki van itt?

Oldalainkat 249 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

wow-08-hirMivel e sorok írásakor egy olyan napot sikerült végre magam mögött tudnom, amit csak erőteljes jóindulattal fed le a "víkend a pokolban" kifejezés, így engedelmetekkel rövidre fogom a mondandómat.
Először is: World of Warcraft nyolcadik fejezet. Jaina és Aegwinn segítségével Lo'gosh végre feltárta a múltját övező rejtélyek egy részét, majd hamarosan egy véletlen tengeri kaland során a Sors szeszélye folytán feltárult előtte minden még homályba burkolózó mozaik is, s most már kiléte tudatában Varian Wrynn, Viharvárad királya útnak indult, hogy visszaszerezze mindazt, ami jog szerint őt illeti, ám az esemélyek váratlan fordulatot vesznek, mikor kiderül, hogy ... de ezt a poént inkább nem lövöm le előre, legyen inkább meglepetés. A mai fejezetben a trió egy időre négyfősre duzzad egy tökös törpe harcos színrelépésével, majd jön a szokásos durr-bele-kő-kövön-nem-marad stílusú akció, ezúttal egy klasszikus szituáció, a kocsmai verekedés formájában.
Akit esetleg Amondinon kívül érdekel, azoknak pedig megemlíteném, hogy újabb résszel bővült Azeroth történelme, mégpedig Tirisfal Őrzőinek eredetével és a törpék történetének folytatásával.

A honosítást én és beigli69 végeztük. Ha tetszett a történet, akkor ne felejtsétek el értékelni a szokott módon. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta