Ki van itt?

Oldalainkat 1079 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

avengers-241-bnA világ ezt a napot úgy tartja számon, mint a Bolondok napját, de mi most nem fogunk bolondozni... vagy talán csak egy kicsit. De annyiban különleges lesz a mai nap, hogy ma nem egy képregényt adunk nektek, hanem rögtön kettőt. Az első rögtön a Bosszú Angyalai 241. része, amiben megtudhatjuk, hogy hogyan is végződik az Angyalok csatája Morgan Le Fey-jel, és sikerül-e megmenteni a Póknőt a halál karmai közül. Higgyétek el, ők nem viccelnek...
Morgan Le Fey ördögi terve, hogy magáénak követelje Jessica testét, úgy tűnik, beteljesül. Doktor Strange tehetetlen, az Angyalok pedig nem szokták meg a mágia elleni küzdelmet. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tesznek meg mindent szó szerint minden síkon, hogy megmentsék Póknő testét és lelkét. S vajon kicsoda valójában Magnus, és mire hajlandó Póknő életéért cserébe? Kiderül, ha elolvassátok a kétrészes történet befejező részét, melynek általam (gy.k.: Farek, mert hát nem csak ő öregszik, hanem mi is :) ) elkövetett tolmácsolását Hopkin írta be nektek, így minket illet köszönet avagy szidalom az értékelőrendszer használatával, vagy esetleg a fórumon keresztül.

Második képregényünk pedig egy régi történet a megszünt Spidertomról, aminek főszereplője Pip, a troll, és ebből a történetből megtudjuk, hogy miért nem érdemes piknikezni a Szörnyszigeten. Pláne, ha az embernél még sör is van... :)
És ha már bolondok napja, akkor egy találós kérdés: mi történik, ha szemen köpöd a zsiráfot? Hát kirúgja alólad a létrát... :) Na jó, tudom, hogy ez egy hülye vicc volt, de mikor máskor bolondozzunk, mint ilyenkor. Ha van jó viccetek, akkor nyugodtan írjátok meg a fórumra, mindenki örülni fog neki.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta