Ki van itt?

Oldalainkat 252 vendég és 2 tag böngészi

  • freonix
  • Lajos

Sziasztok!

Második részéhez érkezett a World of Warcraft négyrészes minisorozata, a Hamvasztó. Az első fejezetben megismerhettük Alexandros Morgaine-t, a Szövetség egyik hithű paplovagját, fiait és bajtársait. A rend, melyhez tartoznak - az Ezüst Kéz lovagjai - valaha Azeroth legnemesebb harcosainak gyűjtőhelye volt, de mára az ő soraikban is felütötte fejét a rasszizmus, ez pedig a rend kettészakadásával fenyeget.

A történetünk a harmadik háború utáni zűrzavaros időkben folytatódik, amikor is javában tombol a küzdelem a Lidérckirály Ostorként ismert, élőholtakból álló seregei ellen. Morgaine nagyúr és fegyvere, a Hamvasztó legendává vált a puszta túlélésért küzdő népek között, s épp ezért törnek az életére a háttérben ármánykodó sötét erők.

E történetben tanúi lehetünk a Skarlát Hadjárat és az Ezüst Hajnal Rendje születésének, s megismerhetjük e két csoport vérremenő rivalizálásának gyökereit, miközben a Warcraft 3-ból már jól ismert Kel'Thuzad pedig felfedi a Lidérckirály seregének legújabb bajnokát...

A magyar változatot ezúttal is én és beigli69 készítettük.

Valamint ma ismét frissült a saját rovatom is, ahol ezúttal az Ősök háborújának végéről, illetve annak az éjelfek társadalmára gyakorolt hatásáról olvashattok. Jó szórakozást, és ne felejtsetek el értékelni bennünket! Köszi!

wow-hamvaszto-02-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta