Ki van itt?

Oldalainkat 1371 vendég és 0 tag böngészi

wow-06-hir

Sziasztok!

Úgy alakult, hogy ismét vasárnap van, hát megint én bitorlom a főoldalt néhány röpke órára. De hogy ne tépjem fölöslegesen a szám, elárulom, hogy - ha még valaki nem sejtené - ma a World of Warcraft hatodik száma kerül terítékre.
A furbolg-incidens után Lo'ghos és Broll Darnassus, az éjelf főváros felé vették az irányt, ám még csak nem is sejtik, hogy ketten is a sarkukban loholnak. Az egyikük a barátait utolérni szándékozó Valeera, a másik pedig az orgyilkos, akit egy titokzatos alak bérelt fel még a harmadik fejezet végén, hogy végezzen az akkor frissiben avatott gladiátorbajnokkal, Lo'ghossal. Az üldöző most végre célegyesbe ér, de a nagy leszámolás igencsak rendhagyó lesz. Ráadásul ebben a füzetben végre fényderül az amnéziás főhős múltjának néhány részletére is, érdekes csavarral és további kérdésekkel bővítve az események láncolatát.
Külön kiemelném, hogy ezúttal neves vendégszereplők is felbukkanak az oldalakon, mégpedig nem kisebb személyek, mint Büszkemocsár Jaina és Szellőszó Tyrande, a Warcraft 3 két rajongásig imádott női hőse, valamint Aegwyn, az egykori tirisfali őrzö. Aki esetleg nem tudná hovátenni őket, azok kövessék tovább figyelmesen a rovatomban Azeroth történelmét - mely ma ismét frissül a harmadik résszel, ezúttal az ébredező világ és az Örökkévalóság Forrásának kapcsolata, valamint az ősök háborúja kerül sorra - mert előbb-utóbb mindhármukról szó fog esni. Sőt, egyikükről már ma olvashattok.
A honosítást ismét én, a grafikai munkákat pedig beigli69 végezte.
Ja, és ha végeztetek akkor legyetek jók, és értékeljetek bennünket a szokott módokon. Köszi!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta