Ki van itt?

Oldalainkat 666 vendég és 1 tag böngészi

  • k@rcs1
ascension_04_hirA mai képregényünk apró kommunikációs zavar folytán kicsit későbbre tolódik, de hát jó hír, hogy van nekünk ilyen esetekre dögivel Ascensionünk, amit még Darkness írt be anno a CO-ra, hát gyorsan meg is kapjátok így, este a sorozat negyedik részét.
Szóval a harmadik füzetet ott hagytuk abba, hogy főszereplőinket, Andromedát és Lucient rávette egy angyalszerű nép, a mineaiak vezetője, hogy frissen szerzett természetfeletti képességeikkel segítsenek be egy kicsit elhárítani a közelgő multidimenzionális világvégét... ami, mint tudjuk, képregényekben egy átlagos csütörtöki napnak felel meg. Ezért is jó, hogy csütörtökön kerül ki a képregény. Hehe.
Oké, ez borzalmas volt. A lényeg, hogy közben a mineai vezető egy szem lányát elrabolja a sorozat jelenlegi főgonosza, Vlagyimir Grigorieff, és miközben kellemesen elcseveg vele egy kínzóasztal és pár éles szerszám társaságában, megérkezik a felmentő sereg is. Innen fogva kitör a káosz: Lucien Grigorieffet marcangolja, Grigorieff Lucient püföli, Andromeda a bázis biztonsági személyzetét öli halomra, és mindenki Petrát akarja, aki rejtélyes módon a szint leghátulsó helyiségébe keveredett - utalván ezzel arra, milyen remek kis lövöldözős videojátékot lehetett volna csinálni a sorozatból, ha valaki felfedezi azt magának.
Petra kimentése azonban néminemű akadályba ütközik, amikor is felbukkan a kicsit sem megviselt főgonoszunk, és rájövünk, hogy a bossfighttot lőszer nélkül akarjuk elkezdeni. Az eredménye pedig olyasvalami lesz, aminek a hír címéhez erősen köze van, mivel azonban az egész szám erre az egy momentumra épül, így inkább olvassátok el, és ott lepődjetek meg rajta.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta