Ki van itt?

Oldalainkat 990 vendég és 2 tag böngészi

  • acculse
  • Recsi

bsg-06-hir

Szép napot mindenkinek! Íme itt van az év utolsó sci-fi szerdája, ahogy az a címben is látszik. És persze úgy illik, hogy ha már ez az utolsó ilyen tematikus frissítés az évben, akkor két képregénnyel is szolgáljak nektek. Az első versenyzőnk nem is lesz más, mint a nem túl népszerű Csillagközi Romboló sorozatunk következő fejezet, az Adama tpb második része. Amiben további érdekességeket tudhatunk meg a Csillagközo jövőbeni parancsnokának múltjáról, ami bizony sajnos a tragédiáktól sem mentes. És felmerül a kérdés, hogy vajon mit tud majd kezdeni egy olyan katona, aki csak a harchoz ért, de a politikai játszmák miatt mégis leszerelik?

Aztán itt van a nemrégiben megkezdett Star Trek mozifilmet felvezető Visszaszámlálás mini következő, azaz második része is. Amiben a küldöttség, ha nem is probléma mentesen, de eléri a Vulkánt és ahol újabb ismerős arccal találkozhatunk majd. De vajon a vulkáni Tudományos Tanács félretudj-e tenni az évezredes ellentétetek, a több száz éves külön utakon való járást és az ellentéteket és vajon segít-e távoli unokatestvéreiken? De ha segítenek is, vajon nem lesz-e túl késő, az egyre növekvő szupernóva miatt?

Nos, mára ennyi lenne, remélem mindenki megtalálja a képregények/leírások között a kedvére valót. A honosító gárdáról annyit, hogy a fordítás mindenhol az én munkám, a beírásban pedig a Csillagközi Romboló esetében Recsi segítkezett szokás szerint. A véleményeket, észrevételeket pedig természetesen a fórumba várjuk majd, és ne csüggedjetek, mert a sci-fi szerda nem áll meg, és jövőre is töretlenül igyekszünk folytatni a rendszeres sci-fi frissítéseket!

st-countdown-02-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta