Ki van itt?

Oldalainkat 1035 vendég és 1 tag böngészi

  • Kovacsi
indy-sea-devil-hirSziasztok!
Igen, ma sem jön még a Megsemmisülés utóhatása, és mivel jövő hét vasárnap lesz december hatodika, így még akkor sem, de utána már tényleg. Helyette viszont most régészkedünk egy kicsit. Rég volt már Indiana Jones az oldalunkon, pedig mindenki kedvenc régészprofesszorának jelentek meg szép számmal képregényei régebben, ami közül volt azért néhány, ami egész olvasható volt. A mostani kicsit határeset.
A Tenger Ördögének szentélye című, négy részes történet egy azóta rég elfeledett kiadványban, a Dark Horse antológiás kötetében jelent meg '92 végén, de ti most a '94-es, egybegyűjtött változatot kapjátok, a NewGen (meg amilyen tempóban halad, a Zsák) oszlopos tagjának, BuB-nak a beírásával.
Jóval a II. vh. előtt járunk még a történet szerint, és távol az amerikai kontinenstől, kinn, a nyílt tengeren, ahol is Indy egy elsüllyedt szentélyt keres egy kollégája és egy viszonylag kedvesnek mondható kapitány segítségével. Mivel víz alatt általában már nem működnek az ősi csapdák, így az izgalmakat kicsit más szolgáltatja most, nevezetesen Indy egyik régi ellensége, aki még nem feledte a régi sérelmeket, ennek örömére jól fel is lázítja a komplett legénységet. De a tenger szolgáltat még meglepetésekkel, többek között a történet címében szereplő Ördöggel is.

Plusz természetesen hétvége lévén itt a következő fejezet az MK történetéből is. A 8.3-as egy elég rövidke kis fejezet, ami a Deceptionben bemutatkozó Rend- és Káoszbirodalom képviselőivel fglalkozik. Mivel a szerepük a játék történetében finoman szólva sem volt túl nagy, így sok új információ nincsen benne. Jövő héten már viszont egy kicsit nagyobb lélegzetvételű szakasszal és egyben az egyik legnépszerűbb szereplővel térünk majd vissza.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta