Ki van itt?

Oldalainkat 388 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-62-hirHárom részen keresztül üldöztük az előző részekbe a Filmrémet, aki épületeket döntött rá zsarukra, óriásgorillákat szabadított el, taxisofőröket ölt és majdnem felrobbantott egy atombombát az East End közepén. És Selina mindvégig a nyomában volt, miközben még a tanítványát, Hollyt is ki kellett hoznia a rendőrségi fogdából. Ezek után nem csoda, hogy legszívesebben egy hónapig csak aludna, de odahaza egy elég kellemetlen meglepetés várja egykori társa és rövid ideig szeretője, Slam Bradley személyében, aki nagyon szeretne elbeszélgetni vele arról, pontosan honnan is van Selina kislánya.
És mivel ez a kérdés már elég sok szám óta ott lebeg a levegőben, ideje, hogy végre tisztázásra is kerüljön. A 62. számot teljes egészében arra fogjuk szentelni, hogy megtudjuk, mi történt Macskanővel közvetlen azután, hogy közvetlen közelről igen apró darabokra lőtte az életét és egyben az East End életét is megkeserítő Fekete Maszk fejét. Láthatjuk, hogyan fog össze lánya leendő apjável a maffiafőnök megmaradt szervezetének felszámolásához, és egyben hogy azok milyen intézkedéseket hoztak, hogy előkerítsék egykori főnökük gyilkosát, ami aztán ahhoz vezetett, hogy Selina a már látott módon egy évre elvonult mindenki elől és álnéven tért csak vissza a gothami körforgásba. És végül választ kapunk arra a kérdésre is, hogy miért nem láthattuk eddig Helena apukáját.

És most a szokásos egyebek:
Ha leszámítjuk a Konquestes kitérőt, akkor most először ért el a Mortal Kombat története egy olyan pontjára, ami még az YBK-s olvasóknak is újdonság lesz. A 8.2-es fejezet alcíme a Sárkány visszatér, ám most nem Onagáról lesz szó, hanem egy olyan szervezetről, aki korábban elég sok gondot okozott, és most úgy néz ki, nemsokára sikerül újjáélednie. a Fekete Sárkányról van szó, akinek látszólag az összes tagját megölték. De lehet, hogy mégsem...
És utána a rovatom egyik szokásos eleme, az amerikai képregényeladási listák rövidke elemzésféleségének legújabb cikke, amiben az idei októberi lista állapotáról ejtek néhány szót, kitérve a finoman szólva is kirívóan szokatlan top10-re és a Marvel egyik stratégiájának látszólagos csődjére.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta