Ki van itt?

Oldalainkat 1399 vendég és 0 tag böngészi

spider--girl-48-hirKözeledünk mostani Póklány-kötetünk végéhez, a történet pedig a félszázadik számban lezáruló történetszálak csúcspontjához, amihez akkor, pár éve úgy gondolták a Marvelnél, hogy új műszaki szerkesztés is jár, úgyhogy a negyvennyolcadik számtól fogva újfajta betűtípussal és gondolatbubik nélkül olvashatjátok majd a sorozatot.
Ám ahhoz, hogy megértsük, milyen komoly változások fognak beállni a Zsák kabalafigurájának életében, kicsit vissza kell tekintenünk Póklány múltjábe, egyenesen a születése körül kibontakozott bonyodalmakig, és az útikalauzunk ebben nem más lesz, mint Kaine - ööö... nem, az a kaine, ez egy másik öregember, ez szakállas - akinek az emlékeibe merülve megtudhatjuk, hogyan került vissza a kicsi May a szüleihez, miután elrabolták, és hogy mi köze ennek az egésznek Alison Mongrainhez.
De közben a Parker-háztartásban sem mennek simán a dolgok. Peternek nem tetszik, hogy a lánya kockáztatta az életét az Omega Skrull ellen, May-nek pedig nem tetszik, hogy az apjának nem tetszik. De Felicia Hardynak sem tetszik, hogy a lánya kockáztatta az életét az Omega Skrull ellen, Felicitynek meg most úgy semmi más nem tetszik azon kívül, hogy az új Vörös Pókként kalandozzon. De mivel az élet nem lenne szép izgalmak nélkül, ezért az egész fentebb felsorolt díszes társaság fogja magát, és összefut a Parker-lak előtt egy vidám vasárnapi verekedésre is.

Plusz... mivel múlt héten elmaradt az MK-sztori frissítése... megint... így ismét dupla adagot kaptok. Most két rövidebb fejezet jön, melyekben hősünk, Shujinko kiszabadul a börtönből, ahová az előző fejezet végén vetették, és mellé még tesz egy kis kitérőt is a Deadly Alliance idejére, hogy némileg jobban összekalapáljuk a második trilógia eseményeit.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta