Ki van itt?

Oldalainkat 1341 vendég és 1 tag böngészi

  • carlo23

Sziasztok!

Ma kicsit szélsőséges kínálatú frissítést tartogatunk a számotokra, ugyanis mostani képregényeink egyike kifejezetten a kicsiket szólítja meg, míg a másik tizennégy éven aluliak számára nem igazán ajánlott. Hogy ne mondhassátok el rólunk, hogy nincs mindig mindenki számára valamink.

lions-v2-1-hirRégi olvasóink talán még emlékeznek chire, aki nálunk töltött honosítói pályafutása során szépen felélsztette az akkor eléggé pangó gyerekrészlegünket például a Vadmacska befejezésével vagy az Image kiadónál megjelentetett Lions, Tigers & Bears, vagyis az Oroszlánok, tigrisek és medvék c. sorozat honosításával.
Nos, a történetnek nem volt vége azzal, hogy Joey és az életre kelt plüssállatmilícia megmentette a gyerekeket a szörnyetegek fenyegetésétől, mert nem sokkal később a tengerentúlon megjelent a második minisorozat is, ami ugyan jó egy éves csúszással fejeződött be, de már így se mai darabnak számít. Sajna azonban chi addigra már kiszállt a honosításból, és nem akadt senki, aki felkarolta volna a sorozatot...
Ezidáig.
Úgyhogy most örömmel mutatjuk be nektek az Oroszlánok, tigrisek és medvék második minisorozatának első részét, amelyben nem sokkal azután térünk vissza Joey-hoz és az Éjszakai őrséghez, ahol az első mini végén hagytuk őket. Csak időközben beköszöntött a tél, Joey és Courtney vidáman szánkóznak a havon, és Courtney, aki egy játékállat-készítő família legifjabb tagja is egyben, elbizonytalanodik azon, vajon folytatni akarja-e a családi hagyományt. Ám nincs sok ideje ezen töprengeni, mert Pallo és csapata hirtelen felbukkannak, hogy szörnyű híreket hozzanak: a szörnyek elfoglalták a plüssállatok kastélyát, foglyul ejtették a királyukat, és már csak a gyerekek segítségében bízhatnak, ha meg akarják akadályozni, hogy a szörnyek vezetője elrabolja a Föld összes gyermekét. Joey és Courtney nem is haboznak, követik barátaikat vissza az állatok királyságába.

ascension-2-hirMásodik történetünk nem újdonság, régi honosításolvasók már kétszer is találkozhattak vele más oldalakon, ugyanis a nemrég nálunk is elkezdett (vagyis új helyre kirakott) Ascensionről, David Finch saját Top Cow-s sorozatáról van szó, melynek második számában a rajzoló nevéhez méltóan ismét rengeteg szép, egészoldalas képben gyönyörködhetünk, amikben a mostani részben aztán elég sok testrész is fog röpködni. Ugyanis az előző részben megismert Lucien különös átváltozáson megy át, ami komoly hatással van kezdetben a lelki állapotára, és nem segít rajta az sem, hogy hirtelen egy sereg szárnyas lény jelenik meg, akik az első részben látott kislányt és a nála őrzött tekercset akarják maguknak. Ráadásul a kutatóközpont főnöke, Grigorieff is tervez valamit és összeszedi az embereit, hogy a két szökevény nyomába eredjen. A helyzet kezd bonyolódni, amint egy semmiből jövő teleportálás sem segít, de nemsokára ígérem, több mindenre is fény fog derülni a sorozatban.
A honosítás természetesen eredetileg még a Kneten készült, viszont sajna a kreditoldal híján már nem tudjuk, ki követte el eredetileg.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta