Ki van itt?

Oldalainkat 443 vendég és 0 tag böngészi

annihilation-01Hosszú volt az ide vezető út, de végül idáig is eljutottunk. Ma elkezdődik nálunk is a Megsemmisülés fősorozata, ahol aztán garantáltan nem fog senki sem unatkozni.
A történetet jó pár nappal a legutolsó mini befejezése után kezdjük, ugyanis nagyban dúl már az Annihilációs háború a Negatív Zóna megszálló seregei és az anyagi világ védelmezői között. A harc azonban nem alakul túl fényesen. A szövetséges seregek jó pár komoly vesztes csatán vannak már túl, köztük a feljegyzett galaktikus történelem legnagyobb mészárszékén is, és csak a vezetőjük, az egyetlen megmaradt Nova tartja még bennük a lelket a társai, Peter Quill, az egykori Csillagúr, Gamora, Ronan és persze Drax segítségével (aki lehet, hogy Pusztító, de lehet, hogy nem... mindenesetre öl rendesen). Első jelenetünkben rögtön tanúi is lehetünk annak, miként sikerült megállítani hosszas hátrálás után az Annihilációs hullámot. Ám a pillanatnyi győzelem csak tiszavirág életű, mert a végeláthatatlan sereg hamar elkezdi áttörni a védvonalakat. A szövetségesek nagy szerencséjére azonban megérkezik a lovasság is, és a végén egy olyan helyzetet sikerül teremteniük, ami akár már a reményre is okot adna... ha a legvégén nem jutnának olyan információk birtokába, amik alapvetően megrendítik minden hitüket abban, hogy valaha túlélhetik a közelgő eseményeket. És ez még mind semmi ahhoz képest, ami az elkövetkezendő napokban rájuk fog várni...
Az Annihiláció sodró lendületű fináléjának magyar változatáért nagy köszönet illeti Sepit a beírásért illetve a borító és az elválasztó oldalak elkészítéséért.

És persze ezúttal sem maradhat el a szokásos frissítés Mortal-fronton, úgyhogy jöjjön is rögtön a hetedik rész nyolcas számú fejezete, melyben Shujinko kicsit több időt tölt a lelke megtisztításával, mint hitte volna, aminek következtében sajnos lemarad a nagy gyerekkori álmáról, ám ami még rosszabb, a feledékenysége igen komoly és igen tartós bajba sodorja őt.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta