Ki van itt?

Oldalainkat 420 vendég és 0 tag böngészi

batman-tas-hir-04Sziasztok! Kezdjük a rossz hírrel. Sajnos úgy alakult, hogy technikai okok miatt nem készüklt el a mára tervezett Csillagközi Romboló honosítás... bár mivel a fórumon és az értékelő rendszerben sem örvend igen nagy népszerűségnek, ezt talán nem is bánjátok. De nyugalom, decemberben biztosan jön majd a következő rész, addig is pedig ki kell bírnotok a Star Trek Negyedik Év minisorozat 3. részével, amit még szintén a Co-Mix honosító oldalról kaptunk meg. Az elkészítésében most is Recsi és Kendra működött közre és továbbra is köszönjük, hogy átadták nekünk ezt a képregényt! Ez az utolsó olyan rész, ami még a Co-Mixra került ki anno, a jövő hónaptól vadonat új résszel folytatjuk a minit és a Star Trek fanok készüljenek, mert novemberben jönnek a klingonok is...

Na, de csak azért mert nem készült egy képregény, még nem fogunk leszokni a "ha szerda, akkor két képregény" rendszerről. Ugyanis tegnap kikerült a Batman Kalandjai 08. száma, ami után többen felvetették, hogy még néhány szám nem került ki az oldalra. Nos most részben orvosoljuk ezt a problémát, ugyanis a mai második képregényünk a Batman Kalandjai 04. száma lesz, amit Nessus és Zerit készített el nektek!

És akkor a végére egy kis szolgálati közlemény. Azt már biztosan láttátok, hogy kiraktuk a vasárnap megrendezésre kerülő képregénybörze reklámját az oldalra. És azt is, hogy mi is ott leszünk, ami igaz is, elvileg lesz külön Hálózsákos asztal, szóval meg lehet majd keresni minket, ha gondjátok!

Ja és majd el felejtettem, hogy készüljetek ám, mert jövő hétre meglepetést tervezek...

star-trek-hir

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta