Ki van itt?

Oldalainkat 738 vendég és 0 tag böngészi

titans-hirSziasztok! Ismét szerda van, szóval nincs mese, ismét frissítek nektek. A mai napon is két képregényt hoztam el nektek, és remélhetőleg a hónap hátralévő részében is így lesz ez. De nézzük is, hogy mit hoztam nektek ma:

A pszichopata verseny első szereplője nem más, mint Halálcsapás, a Tini Titánok ősi ellensége, aki fia, Jericho befolyása alatt továbbra is a gyerekek életére tör, hogy így bizonyítsa be igazát. És bizony ez többé már nem gyerekjáték. Ez a harc most már életre-halálra megy és az új tagoknak mindent be kell vetniük, ha túl akarják élni első kalandjukat. Azonban az ember gyakran onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé várná és bizony ez most sem lesz másképp, ugyanis a Tini Titánok v3 5. számában visszatér egy régi ismerős is, aki kihúzza a Tini Titánokat szorult helyzetükből, de ezzel együtt újabb problémák okozója lesz majd a továbbiakban…
A honosítás most is az én munkám, de továbbra is hálával tartozom BuB-nak, aki egyrészt a címfelirattal, másrészt az eme rész végén látható felirattal segítette ki.

Ha pedig a Tini Titánokkal végeztetek, akkor nézzük át a másik nagy kiadó, a Marvel környékére, ugyanis ma-hulk-hirinnen is hoztam nektek ma valamit. Gondolom már sokan sejtitek, hogy a következő Marvel Kalandok Hulk, azaz a sorozat 14. száma az, hiszen ez a sorozat ilyentájt szokott frissülni. És bizony ebben a képregényben is egy igazi pszichopata lesz kedvenc hőseink ellenfele, aki még a nevében is viseli ezt a titulust. Hogy ki ő? Hát bizony nem más, mint Pszichó, az F4 ősi ellensége, aki jelenleg egy egész univerzumot tart rettegés alatt, és játszadozik az ottani lakosok érzelmeivel. No de ugye nem sokáig, hiszen itt vannak kedvenc hőseink (Hulk, Rick Jones és a Majom), akik egy kis szokásos kalamajka után ismét megmentik a világot.
A honosítás pedig itt is teljes egészében az én munkám.

Mára ennyi lenne. Jövő héten előre láthatólag DC hetet tartunk, és ismét két képregénnyel jelentkezem. Az értékelő rendszer és a fórum továbbra is rendelkezésetekre áll, hogy kifejtsétek véleményeteket, és bíztatnék is erre mindenkit, mert minél több vélemény érkezik, nekem is annál inkább lesz kedvem esetleg októberben is heti két képregény kirakni…

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta