Ki van itt?

Oldalainkat 625 vendég és 1 tag böngészi

  • aanti0

hulk-het-02Sziasztok! Nem, a tegnapi nem vicceltem, és tényleg egész héten csak Hulk honosítások lesznek most kirakva, szóval jöjjön is most a második adag, amit beterveztem nektek.

A második versenyzőnk pedig nem más, mint a múlt héten elmaradt Hihetetlen Hulk v3 sorozat folytatása, mégpedig a 28. szám. Amiben ott folytatjuk a történetet, ahol valamivel több mint egy hónappal ezelőtt a 27. számban abbahagytuk. Bruce Banner áll a hotelszobában, és a szürke Hulkkal beszélget és nem akarja elhinni azt amit hall. Nevezetesen, hogy az egész élete egyhazugság, amit az ő tudatalattija alkotott, és ő most is csak békésen alszik a külvilágban, és mindaz, amire jelenleg emlékszik, a feleség, a gyerekek, a munkája, mindegy egy hazugság. De mindez akár valóság is lehet. Ti vajon mit tennétek, ha olyan ajánlatot kapnátok, ami csak egyszer van egy életben? Feláldoznátok a tökéletes életet, hogy megmentsétek az emberiséget, miközben tudjátok, hogy az sosem fog befogadni titeket? Nos, Bruce Banner is választásra kényszerül és meglátjuk, hogy dönt…
És ha végeztetek az olvasással, továbbra is vár mindenkit a fórum, ne legyetek szégyellősek és osszátok meg velünk a véleményeteket!

 

És amíg el nem felejtem, jelzem, hogy ismét van új szavazás is, lehet klikkelni it a bal oldalon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta