Ki van itt?

Oldalainkat 1360 vendég és 2 tag böngészi

  • iskander
  • janoshman

barker-hirSziasztok! A mai nap elsősorban a sötétebb hangulatú képregényeké lesz, ezekből most kettőt is hoztam nektek. Nézzük is, hogy miből élünk:

Az első, amit hoztam, az a Hírvivő 09. száma. Ebben Tommy-Ray menekülés közben meglőtte Teslát, aki csak Raul közbenjárásának köszönheti életét. Ám a Nunció mindkettejükre kifejti hatását. Tesla a Hurokba kerül, Kissoon újabb kapcsolatfelvételi kísérletének eredményeként, és csak nehezen sikerül elszöknie az öreg hatalma elől. Tommy ezalatt az apjához igyekszik, hogy megmutassa neki frissiben szerzett hatalmát, ám az út nem éppen zökkenőmentes. Howie lelkiválsága tovább mélyül, lassan már mélyebb, mint a Marianna-árok... Ezalatt Grillo Buddy Vance megemlékezésére tart, ahol is a Jaff már a végső felvonásra készül... Az események lassan elérik a robbanáspontot, a kérdés már csak az, meg lehet-e akadályozni a világvégét? A honosítást pedig mint mindig, Aldarion, a borítót pedig mint mindig, beigli69 készítette.

A másik, kicsit sötétebb hangulatú képregényünk pedig a Grimm Tündérmesék soron következő, azaz 04. száma lesz. Ebben ismét csak egy már jól ismert mesét ismerhetünk meg, csak egy kicsit más szemszögből. most nem más mese van soron, mint annak a lánynak, a meséje, akit az apja eladott a királynak, mondván aranyat tud foni a szalmából. De természetesen a lány nem tudott és ezért olyan segítséghez kellett fordulnia, ami később az egész sorsát megpecsételte. A honosítás pedig most is Ravenheart és gorgiasz munkája!

A két képregénnyel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket pedig a fórumba várjuk és természetesen még mindig ott a véleményező rendszer is!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta