Ki van itt?

Oldalainkat 737 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

sable-09-hirSilver Sable lett beütemezve mára. Akinek nem rémlene hirtelen, mi is ez: a Silver Sable egyike az eléggé hánytatott sorsú sorozatainknak, amik eléggé kiszámíthatatlan módon szoktak csak frissülni... de legalább haladunk vele.
Ami magát a történetet is illeti, Sable-éket a legutóbbi számban úgy hagytuk ott, hogy Silver egy neonáci kísérleti telepen történő rajtaütés során megtudta, lehet, hogy a régóta halottnak hitt apja mégis életben van. Ez a hír annyira megrázta őt lelkileg, hogy kis híján sikerült megöletnie magát az ellenségével, de később sem sikerült helyrerázódnia, mint ahogy azt a nyitójelenetben hamarosan mi is megláthatjuk.
A kilencedik szám azonban nem a jelenről szól, hanem a múltról inkább. Silver Sable egyike volt ugyanis azoknak a karaktereknek, akik ugyan már egy ideje léteztek a Marvel-univerzumban a maguk minimalista eredettörténetükkel, de igazán kidolgozott hátteret sose kaptak, és egészen idáig ez a sorozat se tért ki arra, hogyan jutott el Sable egy kicsiny európai ország egyetlen bevételi forrásának, annak zsoldosseregének vezetéséig. Most viszont láthatjuk őt egészen kislánykorától kezdve egészen élete legelső éles bevetéséig, amelyben aztán elvesztette az apját és ezáltal végül megörökölte annak helyét a Vad Banda élén...
A füzet beírásáért ismét csak a honosító veterán, Darkness, a borító magyar verziójáért pedig a nagy X-honosító, nitro felelt.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta