Ki van itt?

Oldalainkat 827 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

fantom-roncs-hirRég volt már Fantom, de még egy Vándorló Szellem sem bandukolhat bármeddig észrevétlenül, úgyhogy most kénytelen lesz megosztani veletek az egyik klasszikus, Skandináviában megjelent, egy Rejtélyes roncsról szóló fekete-fehér kalandját is, természetesen ismét csak fáradhatatlan Fantom-fordítónk, kit tolmácsolásában.
Egy rövid áttekintés után, hogy kicsoda-micsoda a Fantom, rögtön belevetjük magunkat a történet sűrűjébe, Fantom és Diana pedig a tengerbe. Vízalatti felfedezőkalandjuk során azonban a várt elsüllyedt hajó mellé találnak némi bajt is maguknak egy roppant ideges ujjakkal bíró pár formájában, akik megmagyarázatlan módon túlságosan is zokon veszik Fantoméktól, hogy a hajó környékén búvárkodnak. Fantom persze nem hagyja annyiban a dolgot, amint visszaérnek a kikötőbe, rögtön nyomozni kezd az ügyben, aminek következtében egyenesen egy egyre szövevényesebbnek tűnő drogcsempészügy kellős közepén találja magát. De a Vándorló Szellem nem adja fel, és némi fondorlat árán bevándorol egyenesen az ellenség rejtekhelyére. És erről a bizonyos ellenségről kiderül, hogy valójában nem is olyan rejtélyes és nem is olyan ismeretlen, mint azt gondolta volna. De hiába minden ügyessége, a győzelme ellenére csak még több megpróbáltatás vár rá...

És ha már fentebb szóba került a füzet honosítójának, kitnek a neve: örömmel jelentjük be, hogy mától hivatalos tagunkként gyarapítja az oldal honosítóinak sorát és egyben persze a HálóZsák Fantom-készletét is. Üdvözöljétek velünk együtt a fedélzeten!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta