Ki van itt?

Oldalainkat 982 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

f4-264-hirKlasszikus F4 van kiutalva nekünk mára, ne is várakozzunk, lássuk, pontosan mit is tartogat nekünk a Fantasztikus Négyes 264. száma.
Az előző füzet végén ott hagytuk abba a kétrészes történetünket, hogy Johnny Stormot elrabolta egy kissé flúgos multizilliárdos, aki a Fáklya csillaghőjének segítségével akarta belülről felhevíteni és ezzel felpumpálni a Föld magját. Nem, nem olvastátok félre, valóban fel akarta fújni a Földet. És amikor a Lény közölte vele azt, amit most valószínűleg kb. mindenki gondol ennek a tervnek a hallatán, hirtelen egy nagyon-nagyon mély gödör fölött találta magát, aminek a legmélyén régi ismerőse, a Vakondember várta... egy nagyfeszültségű bénítópálcával. (Tanulság: nagyon gazdag és nagyon dilis emberekkel nem szabad közölni, hogy nagyon zakkantak, mert megjárjuk.)
Innen vesszük fel a fonalat, és ahogy a bevezető is sejttette, a füzet legjavát az Alden Maas elleni küzdelem fogja most kitenni, melyben régi ellenségek lesznek kénytelenek összefogni, hogy egy szó szerint még nagyobb ellenség segítségével (akinek nem lenne ismerős, ajánlom figyelmébe az F4 legelső számát), hogy megakadályozzák a globális katasztrófát.
Ám a Fantasztikus Négyes nem csak Johnnyból és Benből áll. Felbukkan még a kvartett másik két tagja is. A vezetőjük, Reed Richards például New York-i látogatása alatt olyasmit vesz észre a Baxter-épület egyik automata szenzorán, amelyet még az ő páratlan elméje sem képes elsőre megfejteni, és a Central Parkba tett látogatása sem teszi őt okosabbá (veterán Marvel-olvasók már sejthetik, ez minek az előszele is egyben). Eközben Sue-nak is gondja akad, ám az övé sokkal rémisztőbb: egyre problémásabbá válik neki második gyermeke kihordása, szokatlan rohamok gyötrik, amik egyre jobban kezdenek hatással lenni az életére, és ezzel közvetve a családjáéra is...
És igen, a kép valóban a történetből van, nem tévedés.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta