Ki van itt?

Oldalainkat 917 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

catwoman-v3-53-hirSziasztok!

Ma kissé szokatlan frissítést kaptok. Holnapra valami nagyon különleges kiadványt szánunk, így a szokásos szombati csajsorozatok kivételesen egy nappal előbbre csúsznak, és pénteken olvashatjátok Selina Kyle kalandjainak folytatását.
Selinát legutoljára úgy hagytuk ott, hogy egy hosszas hajszát és egy szintén nem túl rövid önfelfedező lélekkörutat követően egy sorsdöntő pillanatban véget vetett egyetlen pisztolygolyóval a Fekete Maszk (rém)uralmának Gotham alvilága felett. Ám nem sokkal rá egy különös jelenség ragadta meg a figyelmét, melyben amúgy a NewGenen (egyszer majd csak) olvasható Végtelen Válság kezdetére utaltak.
A történet viszont nem innen folytatódik. Egy év telt el a Fekete Maszk halála óta, és Selinát már nem az East Enden, hanem Gotham városközpontjában találjuk egy kórházban. A városban viszonylagos nyugalom honol, az East Enden felbukkan egy helyettes Macskanő, hogy továbbra is igyekezzen megőrizni ezt a nyugalmat - még ha ehhez néha alaposan törnie is kell a saját és mások fejét - és látszólag minden rendben van... ám ugyanakkor minden egyszerre kezd el elromlani is. Macskanő egyik ellensége lassan kezd előbújni ismét a rejtekéből, és Selina körül sincs minden rendben, kezdve azzal, hogy egyáltalán hogyan jutott így, egy év elteltével kórházba...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta