Ki van itt?

Oldalainkat 1398 vendég és 1 tag böngészi

  • EROkneenda

disney-v3-hir


Itt van május utolsó vasárnapja, ami Magyarországon már jó ideje egyet jelent a gyermeknappal - és ami most kivételesen egész közel is esett a június 1-én esedékes nemzetközi változatához. És ahogyan tavaly is ugyanezen a napon, idén is a kicsiknek kedveskedünk a HálóZsákon egy termetesebb adag Walt Disney-válogatással, amiben most tényleg lesz minden, amire egy Disney-rajongó vágyhat.
Rögtön az első történetben például tanúi lehetünk annak, milyen kalandokat él meg Mickey, Goofy és Donald a varázslatok, szörnyetegek és mesék világában kapzsi bolttulajdonosoktól és gyanús segítőktől körülvéve.
De láthatjuk Carl Barks egyik klasszikusában azt is, ahogy Dagobert bácsi ismét ráfarag örökös kapzsiságára, amikor is az Aranyfolyó úgy dönt, megtagadja tőle a kincsét. De vajon mi köze lehet ehhez az Ifjú Mormoták játszóterének?
A harmadik történet nem másról szól, mint a pénz színéről. Ami, mint tudjuk, Kacsaházán zöld. Vagy mégsem? Dagobert bácsinak legalábbis hirtelen úgy tűnik, mintha minden olyan szürkévé válna...
És persze nem lehet teljes a válogatás egy kis olasz Disney nélkül is, ahol is Szaki Dani egyik gépezete segítségével visszarepülhetünk a Disney Italia-féle Dagobert bácsi ifjúkorának egyik nagyon-nagyon kellemetlen eseményére, amit az öreg kacsa egy váratlan esemény kapcsán kénytelen felidézni magában... még ha ehhez arra is van szükség, hogy az unokaöccsei utána menjenek a saját fejébe!

Jó szórakozást kívánunk a harmadik HálóZsák Disney-válogatásunkhoz, amit remélünk, egyforma örömmel fognak olvasni a kicsik és a nagyok is!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta