Ki van itt?

Oldalainkat 342 vendég és 2 tag böngészi

  • human1104
  • Mohi01

hulk-hirMég mindig én...

Ki korán kel, Hulkot lel. A poén olcsó, de mivel minden tisztes egyetemista ilyenkor még alszik, azt hiszem, találó. Én nem alszok, mert nem érek rá, és mivel nap közben nem tudom, hogy lenne időm frissíteni, most rakom ki nektek az ehavi Hulk-mennyiség második adagját.

Amiben eljön az, amire már régen vártunk. A Hulk és a Förtelem egymás ellen. Ez a harc most életre-halálra megy, és a győztes mindent visz... Vagy mégsem? Lehet, hogy a háttérből valaki manipulálja a szálakat? Mindent megtudhattok, ha elolvassátok a Hihetetlen Hulk soron következő, 25. számát, ami mellesleg extra méretű, hogy minden igényt kielégítsünk vele. A honosítást pedig Sepi és én hoztuk el nektek.

A véleményeket, észrevételeket továbbra is várjuk a fórum megfelelő topikjába, illetve továbbra is örömmel vesszük, ha használjátok az értékelőrendszert. A frissítéshez kapcsolódóan remélhetőleg lesz még ma egy frissítés a Rendelőben is, ezt majd a fórumon fogom bejelenteni, ha elkészül! Addig is sziasztok, és legyetek jók!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta