Ki van itt?

Oldalainkat 876 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!Warhammer-Online-Age-of-Reckoning-Witch-Hunter-256x256

Mint azt legutóbb megígértem, ma a Warhammer - Tűzhalálra ítélve új fejezetével jelentkezem. Hogy miért van ebből is dupla adag ebben a hónapban? Egyszerűen csak azért, mert számomra is meglepő módon, roppant nagy népszerűségnek örvendett köreitekben az első rész, és a bal oldalon található szavazáson is remekül szerepelt. 
Gault, a boszarkányvadász a Loughville-i események után a fertőzés nyomait követve szeli át a vidéket, és miközben a romlás forrását keresi, eljut egy kisvárosba, ahol az idillikus álca mögött súlyos titkok lappanganak. És bár válaszokat még nem kapunk, helyettük visszatér egy régi ismerős, egy nagykard, ki maga is szeretne megválaszolni néhány kérdést. Pergő akciók, komor hangulat, rengeteg vér. Ezt nyújtja nektek ma a Tűzhalálra ítélve második része. A magyar változatot én és beigli69 készítettük el.
És egy jó hír a végére: Akinek elege van már a kérdésekből, az tartson velünk legközelebb is, mert mielőtt a tisztítótűz az égig csapna, végre megismerhetitek a Háborű műhelyének egyik - eddig - el nem mesélt csatájának végét.
Búcsúzóul álszerényen csak annyit kérek, hogy akár tetszett, akár nem, ne felejtsétek el négy kattintással értékelni a munkánkat. Köszi!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta