Ki van itt?

Oldalainkat 766 vendég és 1 tag böngészi

  • lamaskitfi
Sziasztok!

Ma ismét én jelentkezem, ezúttal azonban a Hírvivő hetedik fejezetét hoztam el számotokra. Mint azt legutóbb már írtam, volt egy kis csúszásom a közelmúltban, így hát, mulasztásom pótolandó e hónapban (de csak most) kétszer jelentkezem a World Fantasy díjas Clive Barker művével. De most lássuk mi újság Palomo Grove-ban:
Fletcher halála előtt megbízta Tesla Bombecket, hogy keresse meg a Nunció maradékát, és pusztítsa el, ám nem ő volt az egyetlen akit a szer után küldtek. A versenyfutás végén Tommy-Ray szakította át elsőként a célszalagot, így Tesla kénytelen volt megelégedni a második helyezettnek járó díjjal: egy revolver torkolattüzével. Eközben Palomo Grove-ban különös dolgok történnek. Fletcher hagyatékaként életre kelnek a városlakók ábrándjai, ám a Hallucigénia hadra kellemetlen felismerés vár: hadvezér nélkül maradt. Míg Tesla élete egy hajszálon függ, addig Howie nehéz döntés elé kerül: elfogadja örökségét és apja nyomdokaiba lépve felveszi a kesztyűt, hogy megküzdjön a Jaffel, vagy pedig a szívére hallgat és hátat fordít mindennek? Hogy ezek után mi jöhet még? Nos, elárulom: egy régi, ám annál ellenszenvesebb ismerős visszatérése és egy minden eddiginél pusztítóbb ellenség árnyéka is a városra vetül, aki mellett a Jaff csak ma született báránynak tűnik. A Tudásért vívott háború új felvonása kezdetét veszi!
A magyar változatot szokás szerint én és beigli69 nyújtjuk át nektek.

hirvivo-07

Legközelebb a Warhammer - Tűzhalálra ítélve újabb fejezetével jelentkezem majd. Hogy mikor, azt még én sem tudom, de lehet hogy hamarabb, mint gondolnánk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta