Ki van itt?

Oldalainkat 380 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Ma (végre) fordulóponthoz ér a Hálózsák egyik régi, igencsak hányatott sorsú sorozata, az Õszi alkony sárkányai, ez a fordulópont pedig - igen, jól sejtitek - nem más, mint az elsõ történet vége. Újonc honosítóként, lassan már több mint egy éve eme történet 4. fejezetével mutatkoztam be, és noha szívvel-lélekkel dolgoztam a magyar változaton, sajnos mindig bejött valami, ami újra és újra csúsztatásra kényszerítette a kikerülési dátumot. Ennek most vége. Íme a történet zárása:

dragonlance-doat-08-00hun.jpgEljött hát az igazság órája, hõseink végre szembenézhetnek Verminaarddal, a titokzatos Sötétség Királynõjének papjával, a Vigaszt elpusztító sárkányseregek fõparancsnokával. Becsület, bátorság és barátság, erényei állnak szemben a mindent uralni vágyó gonoszsággal. A küzdelem kegyetlennek ígérkezik, a végkimenetele pedig bizonytalan. E fejezettel véget ér a történet elsõ felvonása, s az õszi alkony sárkányai átadják helyüket a hamarosan beköszöntõ téli éj sárkányainak.
A magyar változat az én, a borító pedig beigli69 munkája.

Ja, és búcsúzóul még annyit a végére, hogy ígérni már csak annyit merek, hamarosan kezdetét veszi a Téli éj sárkányai címû történet is, de arra már gondolni sem merek, hogy mikor...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta