Ki van itt?

Oldalainkat 647 vendég és 1 tag böngészi

  • istván

Sziasztok!Print_DC-TeenTitans01a

Gondolom, már lassan hozzászoktok, hogy ha szerda, akkor én hozok nektek valami érdekességet! Nincs ez bizony másként ma sem, és az oldal rendszeres látogatói azt is tudhatják, hogy mire számíthatnak a mai, "Titános" frissítésben!

Kezdetnek mindjárt itt van egy olyan sorozat, ami új is, meg nem is. Új abból a szempontból, hogy az első részével találkozhattok most itt, viszont nem új abból a szempontból, hogy a sorozatnak már van fent egy darabja az oldalon, ami a Végtelen Válsághoz kapcsolódik. Ebből gondolom már sokan sejtitek, hogy a Tini Titánokról beszélek, és nekik is az első számát hoztam most el nektek, és az ő megalakulásuknak a történetébe kezdünk most bele.
A honosítást természetesen én (dr samson) követtem el, de hatalmas hálával és köszönettel tartozom Wearwolfff kollégának, aki az elég gyenge minőségű szkent is ilyen remek minőségben javította fel nekem, illetve BuBnak, akinek a borítónál vettem igénybe a segítségét, illetve aki elkészítette a képregény elején taláható összefoglalót az írásomból.

És ha már titán, legyen kövér, mondhatnánk, szóval itt is vannak rögtön a Titánok gyerek megfelelői, hogy a Mini Titánok 5. számában szórakozatassanak titeket és okozzanak ezzel kellemes perceket. A fordítás itt is az én (dr samson) művem, a beírás pedig szokás szerint Gorgiasz munkája!

Hát, ennyi lenne mára. Fórumozzatok sokat, használjátok az értékelő rendszert és készüljetek, mert holnap jönnek a robotok!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta