Ki van itt?

Oldalainkat 1206 vendég és 0 tag böngészi

superman_dccomics_artSziasztok! A mai frissítés egy kicsit nehéz szülés volt, de a fő, hogy végre volt időm megszerkeszteni. A jól informáltak már a fenti címből is rájöhetnek, hogy mi a mai frissítésünk témája. Akik pedig nem tudják, azoknak egy kis felvezetés.

Nem is olyan régen felmerült a fórumon, hogy kirakhatnánk majd a korábbi Charax Comics honosító oldal örökségét. Nos, most elkezdjük ezt megtenni, méghozzá egy nagyon jó sztori első részével. Ami pedig nem más, mint a Superman/Batman sorozat első száma! És remélem most már mindenki érti, hogy miért emlegettem fentebb a világ legjobbjait. Mert ebben a sorozatban bizony a DC két oszlopos hősének, Batmannek és Supermennek követhetjük nyomon a kalandjait....

És annyit, még feltétlenül szeretnék elmondani, hogy ez a sztori a közvetlen előzménye a magyarul is kiadott Supergirl kötetnek. Akik pedig annak idején elkövették ezt a honosítást, az Nessus és Spuri, örök cimborám BuB pedig most végzett rajta egy kis retust és megcsinálta hozzá a borítókat, köszönjük neki.

És ha már BuB: nyilván sokan tudjátok, hogy ő egy másik honosító oldal, a NewGen oszlopos tagja. Az oldal linkjét megtaláljátok kicsit lejjebb a bal oldalon és érdemes ellátogatni oda, mert egy negy project keretében jó sok DC karakterről találhattok ott leírást, és ma került fel ezekből egy újabb adag, amiben a DC Univerzumának 20 gaztevőjéről tudhattok meg nagyon sok mindent!

Ja és még egy szolgálati közlemény. Sok viszontagság után újra indult a ComicSqaud nevű honosító oldal is. Az ő linkjüket is kicseréltük az újra, ha gondoljátok, látogassatok el hozzájuk és nézzétek meg az új oldalukat.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta