Ki van itt?

Oldalainkat 1378 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

ma_hulk_09No, szép napot mindenkinek! Tegnap Hulk frissítést ígértem nektek, és hát úgy tisztességes, ha ezt meg is tartom! Szóval elhoztam nektek a Marvel Kalandok Hulk 09. számát! Amiben végre ebben a sorozatban is feltűnik az én kedvenc Hulk mellékszereplőm, aki természetesen nem más, mint Sámson doki! Ki hitte volna, igaz? A történetről nem szeretnék itt semmit elárulni, de annyit talán megosztok veletek, hogy ez most nem az a szokásos vicces sztori lesz, és hogy én kifejezetten nem szeretem ezt a történetet. Ha elolvassátok, majd megtudjátok, miért...

És ha már itt vagyok. Bocsánat mindekitől, hogy a múlt héten nem volt még egy frissítés a Rendelőben, de kicsit több utánajárással jár az a dolog, amit terveztem. Szóval türelem, ma még van egy zh-m, utána szabad vagyok egész héten és lesz időm csinálni a dolgokat és egy új, remélhetőleg rendszeres rovattal fogok meglepni mindenkit a Rendelőben!

Nos, azt hiszem ennyi lenne mára. Arra azért még mindig buzdítanék mindenkit, hogy olvasás után használja a fórumot. Illetve, hogy ha azt nem is, de legalább az értékelő rendszert használjaták minél többen! És természetesen akkor sem sértődöm meg, ha visszamenőleg értékelitek az eddigi Marvel Kalandok Hulk részeket, a korai vol3-as sztorikat, vagy a Hulk Világát, vagy úgy általában bármelyik honosításomat.

Na, elég a szövegből, a héten még lesz egy-két frissítés, addig is legyetek jók, ha tudtok!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta