Ki van itt?

Oldalainkat 942 vendég és 0 tag böngészi

drain-1-hirSziasztok!

Ma két képregény kerül terítékre. Az egyik a nemrég kezdett új DC-s sorozatunk, a Will Pfeifer által jegyzett Macskanő v3 46. száma, amiben megláthatjuk, miféle bajt sikerült Hushnak Selina és Gotham East Endjének nyakába akasztania, miután az előző rész végén a városrészre uszított egy nagy rakás szuperbűnözőt.

A másik képregényünk egy új sorozat első darabja is egyben. A Drain c. mini már nagyon régi tervezetem, ez lett volna az egyik legelső beírásom az oldalon... de a sors, vagyis az alkotók közbeszóltak, így a 2006 őszén indult történet lezárására egészen tavaly év végéig kellett várni. Így most, a tervezettnél jó két évvel később, de végül átnyújtjuk nektek a Drain legelső részét. Maga a történet egyszerre keveri a klasszikus szamurájos-bosszúállós elemeket a pár évtizede nagyon felkapott vámpírtémával, ezzel egy sajátságos egyveleget hozva létre. Bár gondolom sokaknak inkább a képi világ fog különösen nagy örömet okozni. Takeda enyhén keleties, de meseszép rajzai voltak elvégre a legfőbb oka annak, hogy ilyen kitartóan várta mindenki ennek a történetnek a befejezését.
És még valami a Drain kapcsán: mivel elég sok erőszakos jelenetet tartalmaz, így megtekintését 14 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Valamint egy kis önreklám a végére: mint biztos mindenki tudja, holnap rendezik meg a  17. képregénybörzét. Ezen a HálóZsákos csapat nagy része is részt vesz, lesz saját asztalunk, aki arra jár, azt szívesen látjuk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta