Ki van itt?

Oldalainkat 1044 vendég és 1 tag böngészi

  • roberto83

gft v05 28 hirSziasztok!

A mai frissítésünk kicsit megcsúszott, ennek oka mindössze abban keresendő, hogy elfelejtettem milyen nap is van ma... De annyi baj legyen, következzen egy újabb mese a Grimm tündérmesék sorozatából, méghozzá ezúttal a Rút kiskacsa története!

Mai mesénkből főszereplője, Robin Summers a sikeres és keresett modell, aki - ki gondolná? - valaha csupán egy szürke kis egér volt a gimiben, és akit kellőképp levegőnek néztek ahhoz, hogy az első adandó lehetőséget megragadja ahhoz, hogy végre kitűnjön a tömegből. De vajon mihez kezd valaki, akit a hosszú mellőzöttség után végre észvesznek a társai? Nos, ezt megtudhatjátok a mai fejezetből.

Mint mindig, ezúttal is csak arra tudok bíztatni mindenkit, ha tetszett a történet, vagy kérdésetek lenne, azt nyugodtan keresettek kommentben, vagy a fórumunkon! Jó olvasgatást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# roberto 2021-05-02 15:54
Szóval Ted kicsinálta Robint, amiért olyanná vált, mint akik azelőtt lenézték. Egy kérdés van hátra, a végén kiknek a hulláit látjuk? Marshall öngyilkos lett érettségi után-felsőoktatás elkaszálva-, így az övé biztos ott volt felaggatva.
# Aldarion 2021-05-02 19:03
Ha megnézed mind Robinhoz hasonló áldozatok voltak, lényegében Ted erre a típusra kattant rá, és ezek szerint meg is tartotta őket emlékbe... Vagy én néztem túl sok Gyilkos elméket, vagy az író, de teljesen ráhúzható a történetre az átlagos sorozatgyilkosok koncepciója...
# roberto 2021-05-02 20:04
Hoppá, én abban a hiszemben voltam, az egykori gimis társakat húzta fel oda. Akkor Marshall kilőve, a testét fölösleges és logikátlan lenne ott tárolni.
És persze a fő seggfej megint Belinda, aki az élet dolgait mindig a maga úgymond sajátos szemszögéből intézi :)
# Aldarion 2021-05-03 14:30
Nem is tudod mennyire... Majd várd ki a második részt, ami Ted sztorijára koncentrál - mert hiszed vagy se, van olyanis, de majd csak jóval később...
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta