Ki van itt?

Oldalainkat 1193 vendég és 0 tag böngészi

avengers 144 00 hirA Bosszú Angyalai 144. részében visszatérünk a Roxxon fogságába esett Angyalokhoz, és a vadnyugati alakulattal csak nagyon röviden foglalkozunk. Szóval, az Angyalok kiszabadultak, de hosszú még a szabadságba vezető út! Főleg, hogy egy olyan hülye pi*a is van velük, mint Patsy Walker! Komolyan mondom, a picsogó Rick Jones óta (aki egy p*cs), nem láttam egy ilyen ostoba, nyávogó alakot. Ráadásul egy nyomorult féreg, aki szuperhőssé akarta zsarolni magát. Épp ezért megismerjük az eredettörténetét is. Hurrá. Ráadásul látszik, hogy ez a képregény még egy nyugodtabb korban született, mert hatalmas deus ex machinák révén Patsy végre eléri nedves vágyálmát, és  hőst játszhat. Csak úgy, a semmiből. Ahelyett, hogy jól pofán vernék és elzavarnák a halál végére. Értem én, hogy más idők voltak, de bakker, ennyire? Ennyi elég volt ahhoz, hogy valakit bevegyenek? Persze nem lett volna ezzel gond, ha az első kalandban meg is hal, de persze nem lesz olyan szerencsénk… Eh, mindegy. Szóval a lényeg, hogy próbálnak menekülni, a Roxxon nem engedi őket, jön a Legfőbb Légió, és a végén egy csavar. Olvassátok.

A következő részben pedig megtudhatjuk, hogy kicsoda Cartman apja. Aki ismeri a South Parkot, az tudja, mire számíthat...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Hozzászólások  

# Pierre de La Croix 2019-10-05 10:10
Ha jol tudom (nem biztos) Patsy Walker eredetileg a Marvel korai (Timely???) korszakabol oroklodott at, amikor a romantikus (Patsy igy kezdte) krimi, horror stb. kepregenyeg voltak a menok (oszt jott a Comics Code es a szuperhosok). A Marvel meg igy akarta "atmenteni" a karaktert... (kb. Olyan okok miatt,amiert Sony csinal Pokember...es az F4 filmekkel. Utobbihoz hasonlo sikerrel. :) )
# Farek 2019-10-07 10:09
Hagyni kellett volna a francba. Mert így igazán kár volt átmenteni.
# Bran Galed 2019-10-06 21:30
Azért Snapper Carr is idegesítő volt. Patsy kis zsaroló, potenciálja se nagy. Talán az íjászt kiszedi.
# Pierre de La Croix 2019-10-07 09:42
A 2000es evekben azert volt egy egesz jo runja. (Asszem a megboldogult newgen forditotta magyarra is). Plusz allitolag a romantikus tortenetei eme kepregeny elott is eleg hosszan futottak (ezert nem akarta a Marvel kiengedni a karmai kozul, mikor a zsaner egesze lehanyatlott). Ami szanalmas, hogy ilyen modon akartak jogy superhero legyen... (az meg ok, hogy bestiat megkeri, segitsen ebben, vegul is egy olyan tudosrol van szo, aki magat tette szandekosanszorosde, de a tobbi azert na... )
# Farek 2019-10-07 10:12
Te vagy az én emberem. Tökéletesen egyetértünk.
# Pierre de La Croix 2019-10-08 12:07
Idézet - Bran Galed:
Azért Snapper Carr is idegesítő volt. Patsy kis zsaroló, potenciálja se nagy. Talán az íjászt kiszedi.

Utoirat: Ne remenykedj. Ez az az idoszak, amikor Clint minden ellenkezo nemuvel kikezdett (irtam volna, hogy szoknyat, de eh, szuperhosok...) oszt a status quo miatt mindig pofara esett Mockingbirdig. (Es ez az idoszak, amikor a Captainnel allansoan veszekedett - ja, eleg kibirhatatlan alakot csinaltak ekkor belole. ;) )
# Pierre de La Croix 2019-10-07 11:56
Azert el kell ismerni, hogy sok klasszikus szuperhos vagy seged kezdte hasonlo zsarolassal karrierjet (hasonlo!!!): pl.: az ott vorosbegybol 4. (Aki meg nem, azt agyonverte Joker). A hagyomanyos rajovok ki a hos, en is az leszek toposz.... (tan Batman ezert nevezi el segedjeit mindig.madarrol???) Altalaban jobbam meg is irtak. (Kieg.: a forumban emlitettmsaik Tigra meg a "horror" kepregenyekbol oroklodott at. Eredetilef egy farkasember sztori, de mivel no, macska lett. :) )
# Farek 2019-10-07 12:57
Ja, tényleg, magyarul is megjelent, mikor Tim bekönyörögte magát. De ott nem éreztem úgy zsarolásnak, mert nem tűnt úgy, mintha bárkinek is el akarná mondani. Egyszerűen csak rájött, elment hozzá, és megkérte. Itt viszont egyértelműen zsarolásról volt szó.
De ja, ettől függetlenül nem szerencsés az ilyen.
# Pierre de La Croix 2019-10-07 14:38
Gondolom ugy indult, hogy a maradek nepszerusegevel meg akartak tamasztani vmi "misztikus-horror" vonalat is (beteg "szorny", apolas, kivansag ami rosszul sul el - gondolom a vege az lett volna, hogy ugyanolyan szorny lett volna, mint Hank Mccoy. P.s.: a kepregenyirok mikor unjak meg, hogy a Grimmfele Hofeher es Vorospirosbol nyuljanak???)...oszt rajottek hogy a kepregenyhorror halottabb, mint a romantikus zsaner a Code miatt. Oszt gyorsan szuperhost kellett csinalni belole. (Es nem szornyet)
# Farek 2019-10-08 09:16
Egy szuperhős, aki be akarja zsarolni magát, és, bár nem sikerül, de szánalomból beveszik? Szép munka az akkori kreatívoktól.
# Pierre de La Croix 2019-10-08 11:29
Hat, akkor meg nem volt olyan eros a feminizmus, mint napjainkban, hogy tiltakozzanak ellene. Viszont meg korabeli szemmel is nekem eleg fura megoldas. (Egyebkent a McCoy-jelenet az 1987es Tortura tortenete egy az egyben most jut eszembe :) )
Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta