Ki van itt?

Oldalainkat 1381 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

warhammer-hir

Sziasztok!

Mindenek előtt szeretném letisztázni, hogy a mai cím csalóka, nem egy történet végét jelzi, csupán valami olyasmit, amiért nem egy ember szemtől szemben már le akarta szedni a fejemet. De lássuk csak mit is takar ez:

Gault, a boszarkányvadász a fertőzés nyomait követve eljutott egy kisvárosba, ahol - noha minden normálisnak tűnt - a falusiak viselkedése hamar felkeltette gyanakvását. A helyi Sigmar-templomba tett látogatása után pedig egyenes út vezetett a város tömlöcébe, ahol találkozott Franz Vogellel, Averland egyik nagykardjával. Végre megismerjük, mi lett a vége a Háború műhelyét záró csatának, és azt is, hogy a vitéz nagykard hogyan töltötte az elmúlt éveket, majd Gault bemutatja, hogy miért is félik a Káosz hívei annyira a Sigmarita boszorkányvadászokat... Rengeteg akció, vér és a halál. A megállíthatatlan vadász ismét lesújt a gonoszra. Ezt kínálja a mai frissítésben a Warhammer - Tűzhalálra ítélve harmadik fejezete, melyet én és beigli69 szállítottunk nektek.

Ha pedig valakinek ez még nem lenne elég, akkor sem kell búsulnia, hiszen itt van még a tarsolyunkban a régi Hepiend Magazin második száma is amiben tovább folytatódnak Conan, a barbár és a Megtorló kalandjai. Jó szórakozást a képregényekhez.

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta